fbpx

Tjenester

Skar Digital hjelper deg å gjøre din bedrift synlig når potensielle kunder søker etter produktet eller tjenesten din i de største søkemotorene. Vi hjelper deg også med å møte dine potensielle kunder når de mest sannsynlig ikke tenker på å kjøpe dine produkter og tjenester. Vår kunnskap gir deg konkurransefortrinnet du trenger for å stå først i køen når potensielle kunder etterspør dine produkter eller tjenester.

CRO

Mange opplever å bruke mye ressurser på å få trafikk inn på nettsiden, men sliter med å brukeren til å utføre ønsket handling når de først er kommet inn på nettsiden. Konverteringsoptimalisering (CRO) handler om å få flest mulig til å utføre en ønsket handling som vi kaller en konvertering. En konvertering vil ofte være at en bruker av nettsiden blir kunde eller en lead ved at de fullfører et kjøp eller kontakter dere ved å fylle ut et skjema, ringer dere eller sender en e-post.
Ønsker du deg en ny nettside eller er du usikker på om nettsiden din kan bli bedre? Vi analyserer siden og gir deg kvalifiserte råd på hvordan den kan optimaliseres for å nå bedriftens mål. Vi lager nettsider som fokuserer på gode brukeropplevelser på alle flater.

SEO

Søkemotoroptimalisering handler om å oppnå høyest mulig rangering på søkemotorer som Google og Bing, uten å betale for det. Vi ønsker å levere nettsider hvor brukerne får en gode opplevelse, og finner det de søkte etter når de besøker siden. Dette er også nettsider som blir foretrukket av Google. Nå gir vi deg en gratis SEO-analyse for å avdekke deres SEO-status og hvor forbedringspotensiale ligger.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma