OM SKAR DIGITAL

I over 6 år har Skar Digital AS hjulpet kunder med å vise riktig budskap til riktig publikum. Vi er lidenskapelig opptatt av våre fagfelt og lever av å skape økonomisk vekst for våre kunder. For oss er resultatet viktigst. Vi lykkes bare hvis kunden lykkes.

Det er kanskje ikke så interessant å lese hva vi synes om oss selv

Les heller hva kundene våre sier om oss

Pål Kristiansen
Pål KristiansenSalg-/serviceleder - M-TEK
Les mer
Skar Digital hjelper M-TEK AS og M-TETT AS med Google Adwords samt andre digitale profileringer. Vi er meget fornøyd med resultatene dette har ført til! De som jobber i Skar Digital er også svært kompetente, fremoverlente og hyggelige.
Stein-Sverre Wold
Stein-Sverre WoldPartner - Compass human resources group
Les mer
Compass Human Resources har brukt Skar Digital i målrettet nettmarkedsføring i en rekke store rekrutteringskampanjer de siste 3 årene. Konseptet og rådgiverne fungerer meget bra. Både vi og våre kunder er fornøyde med resultatene og Skar Digitals kompetanse og serviceinnstilling.
Ole Martin Gunvaldsen
Ole Martin GunvaldsenEier - Gunvaldsen & Sønn AS
Les mer
Etter at vi engasjerte Skar Digital har vi økt vår synlighet i markedet og antall relevante henvendelser med mange hundre prosent. De setter seg meget godt inn i kundens behov og engasjerer seg langt utover det vanlige for å skape suksess for sine kunder på nett.
Sigve Pettersen
Sigve PettersenChief Innovating Officer - buildingSMART Norge
Les mer
Skar Digital bisto buildingSMART Norge i markedsføringen av et event. Det var en veldig god prosess, både i veiledningen med å definere målgrupper, flater og flyt, samt implementering og koordinering opp mot våre samarbeidspartnere. Vi fikk gode resultater og vil gjerne anbefale Skar Digital til andre!
Andreas Nordengen
Andreas NordengenDigital marketing - Ringo Kozmos
Les mer
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Responsivitet, Verdi - Har jobbet med Skar Digital ved flere anledninger i forskjellige jobber og prosjekter. Bruker de fortsatt i dag og kan absolutt anbefales! Her kan du være trygg på at trender følges og optimaliseres deretter.
Erik Lauritzen
Erik LauritzenMarketing chief - Garda sikring
Les mer
Profesjonell og kunskapsrik innen digital markedsføring og Google
Previous
Next

Dette har vi oppnådd sammen med våre kunder det siste året

0 kr
Annonsert for
0
Klikk på annonsene
0
konverteringer

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma