fbpx

OM SKAR DIGITAL

I over 6 år har Skar Digital AS hjulpet kunder med å vise riktig budskap til riktig publikum. Vi er lidenskapelig opptatt av våre fagfelt og lever av å skape økonomisk vekst for våre kunder. For oss er resultatet viktigst. Vi lykkes bare hvis kunden lykkes.

Det er kanskje ikke så interessant å lese hva vi synes om oss selv

Les heller hva kundene våre sier om oss

Pål Kristiansen
Pål KristiansenSalg-/serviceleder - M-TEK
Les mer
Skar Digital hjelper M-TEK AS og M-TETT AS med Google Adwords samt andre digitale profileringer. Vi er meget fornøyd med resultatene dette har ført til! De som jobber i Skar Digital er også svært kompetente, fremoverlente og hyggelige.
Stein-Sverre Wold
Stein-Sverre WoldPartner - Compass human resources group
Les mer
Compass Human Resources har brukt Skar Digital i målrettet nettmarkedsføring i en rekke store rekrutteringskampanjer de siste 3 årene. Konseptet og rådgiverne fungerer meget bra. Både vi og våre kunder er fornøyde med resultatene og Skar Digitals kompetanse og serviceinnstilling.
Ole Martin Gunvaldsen
Ole Martin GunvaldsenEier - Gunvaldsen & Sønn AS
Les mer
Etter at vi engasjerte Skar Digital har vi økt vår synlighet i markedet og antall relevante henvendelser med mange hundre prosent. De setter seg meget godt inn i kundens behov og engasjerer seg langt utover det vanlige for å skape suksess for sine kunder på nett.
Sigve Pettersen
Sigve PettersenChief Innovating Officer - buildingSMART Norge
Les mer
Skar Digital bisto buildingSMART Norge i markedsføringen av et event. Det var en veldig god prosess, både i veiledningen med å definere målgrupper, flater og flyt, samt implementering og koordinering opp mot våre samarbeidspartnere. Vi fikk gode resultater og vil gjerne anbefale Skar Digital til andre!
Andreas Nordengen
Andreas NordengenDigital marketing - Ringo Kozmos
Les mer
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Responsivitet, Verdi - Har jobbet med Skar Digital ved flere anledninger i forskjellige jobber og prosjekter. Bruker de fortsatt i dag og kan absolutt anbefales! Her kan du være trygg på at trender følges og optimaliseres deretter.
Erik Lauritzen
Erik LauritzenMarketing chief - Garda sikring
Les mer
Profesjonell og kunskapsrik innen digital markedsføring og Google
Previous
Next

Dette har vi oppnådd sammen med våre kunder det siste året

0 kr
Annonsert for
0
Klikk på annonsene
0
konverteringer

Petter Skar
Aastad

Daglig
leder

Petter har jobbet med digital markedsføring i Skar Digital siden 2014. Han er hands on i Google Ads, har god oversikt over SEO og SMM, og kommer med datadrevne anbefalinger for å øke andelen ønskede handlinger fra de besøkende på kundenes nettsider. Dette være seg salg, leads eller andre mål vi setter sammen med kunden. Kundene følger han opp månedlig for å sikre en positiv utvikling av deres markedsføringstiltak.

Sanja
Maljkovic

Digital markedsfører

Sanja er en profesjonell innen digital markedsføring med lidenskap for å holde seg oppdatert på de nyeste trendene i bransjen. Sanja er utdannet med bachelor i lingvistikk, master i lingvistikk og master i internasjonal bedriftsledelse. Hun er interessert i alle områder innen digital markedsføring og har erfaring med salg, innholdsproduksjon, SEO, Google Ads og prosjektledelse.

William Xavier Grüner

Digital markedsfører

William er utdannet innen digital markedsføring, og har med sin store interesse for faget opparbeidet seg kunnskap innen SEO, annonsering i Google og sosiale medier, innholdsproduksjon, og CRM-systemet Hubspot. Markedsføringsfaget er i konstant utvikling, og det ønsker William også å være.

Frederik Zimmer Wold

Digital markedsfører

Frederik Zimmer har en stor lidenskap for formidling av budskap og kreativ skriving. Frederik er utdannet med bachelor i digital markedsføring, og har fire års erfaring med Google Analytics, Google Tag Manager og utforming av landingssider.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma