Sosiale medier

9 av 10 nordmenn bruker sosiale medier daglig, ifølge SSB*. Vi hjelper deg med å finne dine kunder der de er.

pexels-cottonbro-6963585

Markedsføring på sosiale medier

Det positive med sosiale medier er at «alle» er der og kan nås. Samtidig er dette også den største utfordringen når du skal markedsføre deg på sosiale medier. Du trenger ikke å nå ut til alle, du trenger bare å nå ut til de som har en interesse for deg, ditt produkt, eller din tjeneste.

Nøkkelen til å lykkes er å identifisere de riktige målgruppene og snakke til dem på en måte som oppfordrer til engasjement. En tenåring som er i interessegruppen for nye sko, og en prosjektleder som kanskje trenger anleggsmaskiner i nær fremtid, må møtes på svært ulike måter.

Dette løser vi ved å optimalisere bedriftens tilstedeværelse på sosiale medier.

Optimalisert tilstedeværelse på SoMe

Strategisk innhold

En solid innholdsstrategi som appellerer til din målgruppe, er steg nummer en. Alt fra engasjerende blogginnlegg til visuelt tiltalende grafikk og videoer, vi vil sørge for at ditt innhold skiller seg ut og inspirerer til handling.

Visuell identitet

En konsistent og tydelig visuell identitet vil skape en enhetlig og gjenkjennelig merkevare, på tvers av dine sosiale medieplattformer. Historiefortelling, fargebruk, profilbilder, omslagsbilder og innleggsmaler, sikrer en gjenkjennelig og tydelig merkevare, som fester seg hos brukerne.

Målrettet annonsering

De sosiale medieplattformene vet alt om alle. Dette kan brukes til å målrette for spesifikke interesser, demografier, bransjer og en mengde andre parametere. Gjennom målrettingen, budsjettallokeringen og analyse, maksimeres avkastningen på investeringen din.

Analyse og innsikt

Avanserte analyseverktøy brukes for å samle inn verdifull data om atferd, preferanser og konverteringer. Ved å analysere denne dataen vil vi kunne tilpasse strategiene og optimalisere resultatene over tid.

Dette er nøkkelen til suksess. Datamaterialet og innsikten i kundene dine blir som en gullgruve hvor vi kan grave frem stadig nye muligheter og forbedringer.

CRO
pexels-karolina-grabowska-4467739

Personlig markedsføring

Sosiale medier er akkurat det de heter, ‘sosiale’. Disse plattformene lar deg samhandle med kundegruppen din på en til en-nivå. Derfor er dette plattformer som er helt ideelle for å bygge tillit, styrke merkevare og skape konverteringer.

Les også om: Facebook Ads og Digital annonsering.

 

 

 

 

 

*referanse SSB

Sertifiseringer

google-business-partner-logo

Google-partner sertifisering

En Google Partner er en sertifisert ekspert innen Google Ads som oppfyller Googles strenge krav til kompetanse og ytelse, noe som gir oss tilgang til eksklusive ressurser og support fra Google. Dette sikrer at vi kan levere optimale resultater for dine digitale markedsføringskampanjer.

meta-business-partner-logo

Meta-partner sertifisering

En Meta Partner er en sertifisert spesialist i markedsføring på Facebook og Instagram, som oppfyller Metas krav til ekspertise og ytelse. Dette gir oss tilgang til eksklusive ressurser og støtte fra Meta, slik at vi kan maksimere resultatene for dine kampanjer.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Klar til å maksimere potensialet av dine sosiale medier? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå dine mål på sosiale medier!

Ta kontakt i dag!