Hva er søkemotoroptimalisering

SEO er en forkortelse for search engine optimization. Søkemotoroptimalisering handler om å tilpasse nettsider best mulig etter søkemotorenes (Google, Bing osv.) premisser. Dette ønsker du for å havne høyest mulig i søkeresultatene når en potensiell kunde søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du leverer. 

Det er over 200 faktorer som avgjør om din side havner høyt opp på listen. I hovedtrekk skal disse faktorene sikre at nettsiden deres har et brukervennlig og nyttig innhold. Her inngår blant annet hvilke ord du bruker ulike plasser på nettsiden, linker inn til siden din og at den kan laste raskt på alle typer enheter. Med en godt optimalisert side blir bedriften synlig på søkeord eller søkefraser som er mest relevant for dine produkter eller tjenester. 

Skar Digital har gode verktøy for å løse den tekniske biten, lesbarhet og rask lasting av side.

Men før vi begynner å jobbe med SEO på siden deres er det avgjørende å utføre en omfattende SEO-analyse. Hva vil en potensiell kunde søke på for å finne dine produkter? Og bruker dere et klart språk for å formidle budskapet?

Vi setter også opp en linkstrategi som sørger for å avdekke alle muligheter for å oppnå relevante linker inn til siden deres. Forbedringer vil bli implementert på en riktig måte slik at din side er foretrukket når brukere stiller søkemotoren spørsmål.

I Skar Digital holder vi oss alltid oppdatert og bruker de beste analysevertøyene på markedet for å sørge for at Google prioriterer våre kunders nettsider.

Lurer du på hvordan deres nettside presterer på Google i forhold til deres konkurrenter, og hvordan den kunne prestert bedre? Fyll ut skjemaet under og vi gir deg en gratis SEO-analyse.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma