fbpx

Hva er søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering handler om å tilpasse nettsider best mulig på søkemotorenes (Google, Bing osv.) premisser. Da havner du høyt oppe i søkeresultatet når en potensiell kunde søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du leverer.

Det er over 200 faktorer som avgjør om din side havner høyt på listen. Disse faktorene skal i hovedsak sikre at nettsiden deres har et brukervennlig og nyttig innhold. Her spiller det blant annet inn hvilke ord du bruker ulike plasser på nettsiden, linker inn til siden din og hvor lang tid den bruker på å laste inn. Med en godt optimalisert side blir bedriften synlig på søkeord eller søkefraser som er mest relevant for dine produkter eller tjenester. 

Skar Digital har gode verktøy for å sikre den tekniske biten, god lesbarhet og rask lasting av side.

Før vi begynner å jobbe med SEO på siden deres er det avgjørende å utføre en omfattende SEO-analyse. Hva vil en potensiell kunde søke på for å finne dine produkter? Og bruker dere et klart språk for å formidle budskapet?

Vi setter også opp en linkstrategi som finner alle muligheter for å oppnå relevante linker inn til siden deres. Forbedringer vil bli implementert slik at din side dukker opp når brukere og fremtidige kunder stiller søkemotoren spørsmål.

I Skar Digital holder vi oss alltid oppdatert og bruker de beste analysevertøyene på markedet for å sørge for at Google prioriterer våre kunders nettsider.

Lurer du på hvordan deres nettside presterer på Google i forhold til deres konkurrenter, og hvordan den kunne prestert bedre? Fyll ut skjemaet under og vi gir deg en gratis SEO-analyse.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma