Nettbutikk

Ønsker du å øke salget og maksimere potensialet til din nettbutikk? Vi har svært god erfaring med å skape vekst innen e-commerce.

pexels-karolina-grabowska-4467739

Profitabel netthandel

Har du produkter du er stolt av, en god løsning for logistikk og kanskje til og med en innbydende butikk, -som allikevel mangler salg?

Du er ikke alene. Det er stor konkurranse blant nettbutikkene og det er ikke lett å nå gjennom til kundene. Heldigvis har vi god erfaring med å skape vekst i nettbutikker.

For å gjøre nettbutikken profitabel må vi sørge for at:

  1. Kundene finner butikken
  2. Butikken er optimalisert for konvertering
  3. At kundene stoler på deg og produktet ditt

Alt dette gjør vi gjennom å optimalisere nettbutikken din.

Slik optimaliserer vi nettbutikken

Søkemotoroptimalisering (SEO) og digital annonsering

E-commerce er en egen nisje innen SEO som krever en blanding av teknisk struktur og semantikk for at søkemotorenes crawlere skal rangere butikken høyere, slik at den får søketrafikk. I tillegg vil målrettet digital annonsering skaffe relevante interessenter til butikken, slik at du totalt får et godt kundegrunnlag.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Gjennom testing og måling, design, brukeropplevelse og innhold øker vi konverteringsraten i nettbutikken slik at du får mest mulig igjen pr bruker. Selv små justeringer vil kunne gi store endringer på omsetningen, når volumet er høyt nok.

Innhenting og analyse av data

Vi brukere ulike analyseverktøy i nettbutikken for å samle inn data og måle effekten av de ulike tiltakene, slik at vi over tid kan redusere det som ikke virker, og øke det som fungerer godt. På den måten identifiseres sterke og svake sider ved nettsiden, slik at vi kan utvikle veksten over tid.

Fokuser på reptilhjernen

Ingen mennesker kan være rasjonelle og analyserende til en hver tid. Derfor er det den primitive hjernehalvdelen vår (reptilhjernen) som automatisk tar de fleste beslutningene våre i løpet av en dag.

Den rasjonelle hjernehalvdelen kommer først i gang når noe er usikkert. For eksempel vil *leveringstid: 1-5 dager» aksepteres av reptilhjernen, mens formuleringen «kort leveringstid» aktiverer den rasjonelle halvdelen som stiller spørsmålet: «hvor lenge er det?»

Med en enkel og intuitiv nettbutikk trenger man bare reptilhjernen, og da kommer konverteringene langt lettere.

CRO

Sertifiseringer

google-business-partner-logo

Google-partner sertifisering

En Google Partner er en sertifisert ekspert innen Google Ads som oppfyller Googles strenge krav til kompetanse og ytelse, noe som gir oss tilgang til eksklusive ressurser og support fra Google. Dette sikrer at vi kan levere optimale resultater for dine digitale markedsføringskampanjer.

meta-business-partner-logo

Meta-partner sertifisering

En Meta Partner er en sertifisert spesialist i markedsføring på Facebook og Instagram, som oppfyller Metas krav til ekspertise og ytelse. Dette gir oss tilgang til eksklusive ressurser og støtte fra Meta, slik at vi kan maksimere resultatene for dine kampanjer.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Klar til å ta din nettside til neste nivå? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre effektiviteten og ytelsen til din nettside!

Ta kontakt i dag!