Nettside

Skar Digital har lang erfaring innenfor webstrategi. Vi vet hva som skal til for at bedriftens nettside skal bidra til å nå deres mål enten det gjelder salg, informasjon eller kontakthenvendelser.

For at nettsiden skal være et godt verktøy for måloppnåelse må potensielle kunder finne frem til siden. Deretter må de enkelt finne frem til den informasjonen de trenger, og løse de oppgavene de er kommet for å løse. Dette kan sees på som en digitale reise til å bli deres kunde. Denne reisen må være så smertefri som mulig, slik at bedriften ikke mister kunder langs veien. Nettsiden kan derfor ikke utvikles i isolasjon, men må fungere godt sammen med andre markedsføringskanalene og aktivitetene. Vi hjelper deg med å tegne opp den helhetlig digital reise slik at kunden følger deg hele veien til mål.

Det viktigste grepet for en god nettside er innholdet. Hva er kunden interessert i og hva ønsker du at kunden skal sitte igjen med etter å ha besøkt siden deres? Vi anbefaler at man starter med en analyse av bruksmønster på eksisterende sider. Dette vil fortelle oss hva kundene deres er mest interessert i. Da får vi et godt grunnlag for å sette opp en innholdsstrategi og fokusområder for et redesign av nettsiden.

En god innholdsstrategi vil også sikre at det innholdet som produseres er optimalisert for å bli funnet av søkemotorene. Søkemotoroptimalisering kan du lese mer om her.

Vi vil også sikre at nettsiden er tro mot merkevaren og de verdiene bedriften står for. Og alle nettsider vi produserer er selvfølgelig responsive slik at de ser like bra ut på nettbrett, mobil og PC.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma