fbpx

Nettside

Skar Digital har lang erfaring innenfor webstrategi. Vi vet hva som skal til for at nettsiden skal bidra til å nå deres mål enten det gjelder salg, informasjon eller henvendelser.

For at nettsiden skal fungere, må potensielle kunder finne frem til siden. Deretter må de enkelt finne informasjonen de trenger, og siden må løse oppgavene kunden har kommet for å løse. Dette kan sees på som en digital reise til å bli kunde hos dere. Denne reisen må være så effektiv som mulig, og det er derfor viktig at nettsiden fungerer godt sammen med andre markedsføringskanaler og aktiviteter. 

Vi hjelper deg med å tegne opp den helhetlig digital profil slik at kunden følger deg hele veien til mål.

Det viktigste grepet for en god nettside er innholdet. Hva er kunden interessert i og hva ønsker du at kunden skal sitte igjen med? Vi anbefaler at man starter med en analyse av bruksmønster på eksisterende sider. Dette forteller oss hva kundene er mest interessert i, og gir et godt grunnlag for å sette opp en innholdsstrategi og plan for en eventuell redesign av siden.

En god innholdsstrategi vil også sikre at det innholdet blir funnet av søkemotorene.

Vi vil også sikre at nettsiden er tro mot merkevaren og verdiene bedriften står for. Alle nettsider vi produserer er selvfølgelig responsive slik at de ser like bra ut på nettbrett, mobil og PC.

TA KONTAKT

Første skritt mot å bli et synligere firma